سه شنبه, 01 بهمن 1398 ساعت 00:00

افتتاح دومین و مجهز ترین آزمایشگاه مجتمع آموزشی و فرهنگی سما بجنورد با حضور معاون فرهنگی، هنری و تربیت بدنی سازمان

دومین آزمایشگاه مرکزی مجتمع آموزشی و فرهنگی سما بجنورد با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید وحید معتمدی معاون فرهنگی، هنری و تربیت بدنی سازمان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی سما، حجت الاسلام محمود حق به جانب معاون آموزش های عمومی و مهارتی آموزشکده فنی و حرفه ای سما بجنورد گفت:«آزمایشگاه مرکزی سما اولین آزمایشگاه در بین مدارس غیر انتفاعی استان است که مجهز به بزرگترین میکروسکوب دیتا می باشد.»

حجت الاسلام حق به جانب اعلام کرد:«از تجهیزات آزمایشگاه می توان به میکروسکوب، ترازوی 3 اهرم، کامل ترین مواد اولیه شیمیایی، کاملترین مجموعه سنگ ها و فسیل ها ، کیت های مغناتیسی نور و آینه  و ... اشاره کرد.»

معاون آموزش های عمومی و مهارتی سما بجنورد همچنین از افتتاح اتاق بازی مجتمع آموزشی سما  خبرداد و افزود:«به دلیل تک فرزندی و یا شاغل بودن پدر و مادر در برخی از خانوادها فرصتی برای بازی با کودکان وجود ندارد به همین منظور مجتمع سما اقدام به تخصیص مکانی برای این امر نموده تا دانش آموزان بتوانند از این فرصت برای بازی های گروهی استفاده کنند.»

این مسئول مذکور بیان کرد:«هدف اصلی ورود اسباب بازی به مدارس نیست، بلکه هدف استقرار یک فرهنگ جدید برای دیدن بچه ها و پاسخگویی به نیاز آنها برای یادگیری است.»

حجت الاسلام و المسلمین سید وحید معتمدی و جمعی از مسؤلان استان همچنین کافه کتاب مجتمع آموزشی و فرهنگی سما را نیز افتتاح کردند.

حجت الاسلام حق به جانب در مورد کافه کتاب نیز خاطر نشان کرد:«با توجه به صحبت ها و تصميمات اتخاذ شده به فكر محيطي براي صرف صبحانه، نوشیدن چایی، مطالعه غيردرسي و انجام بازی های فکری افتاديم تا دانش آموزان بتوانند در حین مطالعه دروس و لذت بردن از محيطي آرام به طور همزمان نوشيدني مورد علاقه خود را نیز سفارش دهند.»

در پایان با توجه به جابه جایی دبستان ابتدایی پسرانه سما2 ،حجت الاسلام و المسلمین سید وحید معتمدی به همراه مدیر کل آموزش و پرورش استان از این دبستان بازدید نمودند.

آخرین ویرایش در سه شنبه, 01 بهمن 1398 ساعت 05:59