یکشنبه, 29 دی 1398 ساعت 00:00

برگزاری جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان خراسان شمالی

به گزارش روابط عمومی سما، نوزدهمین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان خراسان شمالی با تلاوتی چند از آیات کلام الله مجید در مجتمع آموزشی و فرهنگی سما و  با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید وحید معتمدی معاون محترم فرهنگی و دانشجویی سازمان تشکیل شد.

در ابتدای جلسه حجت الااسلام و المسلمین محمود حق بجانب دبیر شورای نظارت و هماهنگی استان ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان و با عرض  تسلیت شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی و با تأسی به حدیثی از پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و اله و سلم) که می فرماید: « تو نیت را خالص کن، عمل کم هم تو را کفایت می کند »؛ راز ماندگاری و جاودانگی شهید قاسم سلیمانی را اخلاص او در عمل، کردار و گفتار او دانست و خاطر نشان کرد سردار سلیمانی جز برای خدا قدم برنداشت و خدا هم بزرگترین اجر را هم در دنیا که لقب های مجاهد فی سبیل الله و هم اجر شهادت را که بالاترین مقام هاست به ایشان عنایت فرمود.

در ادامه گزارشی از وضعیت مدارس و آموزشکده های استان در حوزه فرهنگی، آموزشی ، پژوهشی و مالی ارائه داد.

حجت الاسلام یوسفی فر رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان ضمن تسلیت شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و تقدیر و تشکر از فعالیتهای صورت پذیرفته در مجموعه مدارس سما استان ضمن تاکید بر استفاده بهینه از فرصت، از دست دادن فرصت ها را طبق فرمایش امیر المؤمنین باعث ایجاد اضطراب و مصیبت دانست و خدمت را موهبت بزرگ الهی دانست که هرگونه سستی یا اهمال در این حوزه خسارت جبران ناپذیری می تواند به فرهنگ دین، باور و اعتقادات جوانان نماید.

همچنین دکتر وثوقی رئیس شورای نظارت و هماهنگی استان ضمن ابراز رضایت از عملکرد مجموعه سما بیان کرد: تمام امکانات دانشگاه اعم از سالن ها، کتابخانه، آزمایشگاه ها و ... در اختیار مجموعه سماست و از هیچگونه کوششی در جهت اعتلا و پیشرفت آموزشکده سما دریغ نخواهیم کرد.

سپس حجت الاسلام و المسلمین سید وحید معتمدی معاون محترم فرهنگی و دانشجویی سازمان نیز با عرض تسلیت شهادت حاج قاسم سلیمانی و ایام دهه فاطمیه بیان نمود: آنچه باعث نجات انسان از  فتنه های دشمنان می شود نگاه به ولایت است.

حجت الاسلام معتمدی با تأکید بر از بین رفتن دوگانگی دانشگاه آزاد و آموزشکده سما گفت: دانشگاه ها و مدارس در ارائه خدمات آموزشی مطلوب به دانش آموزان و دانشجویان خود باید به توانمندی نیروی انسانی خود بپردازد.

وی با بیان اینکه تربیت در سه ضلع مثلث خانواده، مدرسه و اجتماع ‏شکل می‌گیرد افزود: تحقق اهداف بلند آموزش و پرورش که طبق سند تحول بنیادین دستیابی ‏به حیات طیبه است، نیازمند مساعدت سایر نهادها به ویژه خانواده و اجتماع است.‏

دکتر سعیدی مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز ضمن تسلیت شهادت سردار سلیمانی و تقدیر و تشکر از معاونت سما؛ سیاست مدارس سما را پشتوانه دانشگاهی آن دانست و گفت: آنچه در مسیر توسعه مدارس غیر دولتی سما باشد مورد حمایت آموزش و پرورش است.

درپایان هریک از اعضا وارد دستور کار شدند که از آن جمله به بررسی راه کارهای تحقق تفاهم بین سازمان سما و دبیر شورای نظارت جهت گسترش سما طبق سند چشم انداز، پیگیری ساخت مجتمع آموزشی و فرهنگی در شهرستان اسفراین و ... می توان اشاره کرد.

آخرین ویرایش در یکشنبه, 29 دی 1398 ساعت 10:40