چهارشنبه, 11 دی 1398 ساعت 00:00

برپایی بازارچه کار و فناوری دانش آموزان سما بجنورد

به گزارش روابط عمومی معاونت سما، دبستان  پسرانه پویش در جهت عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی درحوزه آموزش های عملی اقدام به برپایی بازارچه دانش آموزی کرده است .

حسن قربانی مدیر دبستان پویش گفت: هر دانش آموز با اتکا به توانایی خود در هر جایگاهی می تواند موثربوده و با تخصص خود درآمد زایی کند.

قربانی با بیان اینکه حرفه هایی که دانش آموزان در کلاس ها یاد می گیرند می تواند در جامعه و اقتصاد خانواده نقش آفرین باشد افزود: محول کردن یک نقش اجتماعی به دانش اموزان باعث افزایش اعتماد به نفس وی می شود و هوش اجتماعی او را نیز تقویت می کند.

وی ادامه داد: هدف از ایجاد این بازارچه ها، گسترش فرهنگ تولید و ایجاد خودباوری و اعتماد به نفس دانش آموز، آشنایی دانش آموزان با انواع مشاغل ، شناسایی توانایی دانش آموزان و آموزش کار جمعی و همکاری در فعالیت ها است.

در این بازارچه دانش آموزان غرفه محصولات غذایی ، آثار هنري و صنايع دستي ، گل و گیاه ، انواع ترشي محلي، زيور آلات دست ساز و ده ها هنر دستي را در معرض نمایش و فروش گذاشتند.