چهارشنبه, 10 مهر 1398 ساعت 00:00

مانور آموزشی آتش نشانی دبیرستان دخترانه سما بجنورد به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی

به گزارش روابط عمومی سما بجورد، مانور طرح آموزش ایمنی و آتش نشانی به منظور آموزش دانش آموزان سما بجنورد برگزار شد.

در این مانور با تاکید بر ضرورت فراگیری مهارت های ایمنی و آتش نشانی یکی از آتش نشانان توصیه هایی را به دانش آموزان در خصوص رعایت نکات ایمنی برای مقابله با آتش سوزی ارائه داد و همچنین انواع آتش سوزی ها و راه های اطفاء حریق رابرای دانش آموزان تشریح کرد.

در ادامه این مراسم اجرای آموزش های عملی، خاموش کردن شعله آتش به وسیله کپسول آتش نشانی به دانش آموزان نمایش داده شد.

مانور آتش نشانی هر ساله با هدف فرهنگ سازی و ارتقا فرهنگ ایمنی در مدارس سما بجنورد برگزار می شود که این امر تاكنون تاثیر بسزایی در كاهش شمار حریق و حوادث داشته است.

لازم به ذکر است انجام این مانورها می تواند نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایمنی،کاهش خطر پذیری،کاهش خسارات مالی و جانی، واکنش سریع  در مواجهه با حوادث و آمادگی بیش از پیش دانش آموزان داشته باشد.