پنج شنبه, 28 شهریور 1398 ساعت 00:00

کوراش قهرماني جهان؛ دانشجوی آموزشکده سما بجنورد به مدال نقره دست یافت

به گزارش روابط عمومی معاونت سما، رقابت‌هاي کوراش قهرماني جهان در شهر «چونگ‌جو» کره جنوبي  با حضور184 کوراش‌کار از 42 کشور در این رقابت ها به کار خود پایان داد.

«الياس علي‌اکبري» در وزن منهاي 81 کيلوگرم پس از استراحت در دور اول، حريفاني از هند، اوکراين و تاجيکستان را شکست داد و به فينال رسيد.

وي در ديدار پاياني برابر «شامرادوف» از ازبکستان با وجود تلاش فراوان، شکست خورد و به مدال نقره رسيد.

از افتخارات الیاس علی اکبری می توان به جایزه بزرگ ازبکستان، جوانان جهان کره جنوبی، مسابقات بین المللی وردکاپ اذربایجان، مسابقات بین‌المللی وردکاپ آفریقای جنوبی، مسابقات بین‌المللی بازیهای اسیایی داخل سالن کره جنوبی، مسابقات بین‌المللی بازیهای آسیایی بزرگسالان آسیا لبنان،مسابقات بین‌المللی آسیایی تایلند، مسابقات بین‌المللی آسیایی ایران و ... اشاره کرد.

لازم بذکر است «رضا مهنان» هدايت تيم ملي کوراش ايران را عهده‌دار است.