سه شنبه, 15 مرداد 1398 ساعت 00:00

افتخار آفرینی دانشجوی سما بجنورد، جودوکار خراسان شمالی بر سکوی سوم آسیا

به گزارش روابط عمومی معاونت سما، رقابت‌های قهرمانی جوانان آسیا و اقیانوسیه به میزبانی چین تایپه با حضور 114 جودوکار در گروه مردان و 78 ورزشکار در گروه بانوان از 23 کشور برگزار شد.

در این مسابقات 4 نماینده از ایران در روز اول و 6 نماینده در روز دوم مسابقات روی تاتامی رفتند.

قاسم باغچقی با کسب مقام سوم در دروزن منفی 90 کیلو گرم و علی وحید بریمانلو جودوکار وزن منفی 66 کیلوگرم به‌عنوان نمایندگان خراسان شمالی در این مسابقات حضور داشتند.

باغچقی برای رسیدن به مدال برنز بعد از یک دور استراحت مبارزه با ناکاشیما از ژاپن را واگذار کرد و در شانس مجدد در 42 ثانیه دیپاشنو بالیان از هند را ضربه‌فنی و حریف قزاقستانی خودر را شکست داد و به مدال ارزشمند برنز دست‌یافت.

لازم به ذکر است تیم ملی جوانان ایران درمجموع با کسب یک مدال طلا، یک نقره، یک برنز و یک عنوان پنجمی، به مقام چهارم تیمی در آسیا رسیدند.