یکشنبه, 23 تیر 1398 ساعت 00:00

کشاورزی یکی ازدریچه‌های اجتماعی شدن دانشگاه آزاداسلامی

به گزارش روابط عمومی معاونت سما، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه با اعضای شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی و اساتید گروه کشاورزی این دانشگاه، با تبریک ایام دهه کرامت و فرارسیدن ولادت امام رضا (ع)، گفت: در مهندسی الهی چنین واقع شد که امام رضا (ع) در سرزمین ما ماند و برخلاف آنچه دشمنان برای پایان امامت طراحی کرده بودند، پایه‌گذار تمدن علمی در این کشور شد و این باعث افتخار ایرانیان است.

دکتر طهرانچی با اشاره به لزوم آینده‌نگری در برنامه‌ریزی‌ها، خاطرنشان کرد: آینده‌نگری موضوعی است که خداوند در احسن‌القصص حضرت یوسف؛ آنجا که می‌فرماید «علم تعبیر خواب را به یوسف دادیم»، برای ما شرح داده است. خداوند در سوره یوسف از تعبیرخواب به عنوان علم یاد می‌کند و زمانی که شرایطی مهیا می‌شود که عزیز مصر آینده خود را مبهم و تار می‌بیند، حضرت با این علم راهی را پیش روی سرزمین مصر باز کرد که یک آینده‌نگری 14ساله بود و به خوبی توانستند برای 7 سال آبادانی و 7 سال خشکسالی برنامه‌ریزی و تدبیر کنند.