آموزش ۲۰۰ اطلاع‌رسان درنمایشگاه/ آغاز توزیع بن دانش‌آموزی ازامروز

Faucibus eu laoreet nunc

مدیرکمیته اطلاع رسانی از برگزاری کارگاه اطلاع رسانی با حضور ۲۰۰ کارآموز جهت حضور در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد. آغاز توزیع بن کارت‌های دانش آموزی از امروز

به نقل از ستاد خبری بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، علی‌اکبر تورانیان مدیر کمیته اطلاع رسانی بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با بیان این مطلب افزود: اوایل اردیبهشت ماه، کارگاه آموزش اطلاع رسانی به منظور ارایه خدمات به بازدیدکنندگان از نمایشگاه کتاب برگزار شد. در این کارگاه ۲۰۰ کارآموز حضور داشتند و در آن برنامه‌هایی با موضوعات «آشنایی با ناشران حوزه شعر»، «آشنایی با ناشران حوزه رمان»، «آشنایی با ناشران کتاب‌های کودک» و ... برگزار شد.

وی افزود: پس از پایان این کارگاه آزمونی برگزار شد و ۱۲۵ نفر به عنوان اطلاع رسان حاضر در نمایشگاه انتخاب شدند. همچنین ۵۵ نفر نیز به عنوان نیروی ذخیره انتخاب شدند که در صورت بروز مشکل جایگزین این افراد شوند.

مدیرکمیته اطلاع رسانی بیست  با اشاره به توانایی این اطلاع رسانان عنوان کرد: بیشتر این افراد تحصیلات دانشگاهی در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دارند. همچنین فراد منتخب قابلیت صحبت به زبان انگلیسی را دارند و از روابط عمومی بالایی برخوردارند.

خبر دیگر از نمایشگاه اینکه برنامه‌های سالن بازار جهانی کتاب در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اعلام شد. در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران مجموعه ای متشکل از نهادها، ناشران، آژانس‌های ادبی داخلی و خارجی فعال در حوزه خرید و فروش کپی رایت حضور دارند و در فضایی به مساحت معادل ۱۰۵ متر مربع به معرفی دستاوردها و فعالیت‌های خود می‌پردازند.

همچنین در سالن بازار جهانی کتاب، طرح گرنت (کمک هزینه) حمایت از ترجمه و انتشار کتاب ایرانی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و طرح گرنت (کمک هزینه) ترجمه TOP وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به ناشران و اهالی فرهنگ معرفی می‌شود. این طرح‌های گرنت(کمک هزینه) به منظور حمایت از ترجمه آثار فاخر ایرانی به زبان‌های مختلف جهان طراحی شده اند و در سالن بازار جهانی کتاب بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران معرفی خواهند شد.

بر اساس این گزارش، در این سالن نمایشگاهی از کتاب‌های منتخبی که رایت آن‌ها به فروش رفته است و یا رایت آن‌ها قابلیت فروش دارد، برپا خواهد شد. این آثار از طریق فراخوان شناسایی شده اند و در نمایشگاه کتاب تهران در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد.

در خبری دیگر از نمایشگاه کتاب تهران، دانش آموزانی که به صورت فردی برای بن کارت‌های خرید کتاب ثبت نام کرده اند می‌تواند از امروز(۱۳ اردیبهشت ماه) برای دریافت بن کارت‌های خود به شعب بانک شهر مراجعه کنند و بن کارت‌های دانش آموزانی که به صورت گروهی از طریق مدارس ثبت نام کرده اند از تاریخ ۱۴ اردیبهشت توزیع می‌شود.

به گزارش روابط عمومی خانه کتاب، ارائه شناسنامه از طرف دانش آموزان یا والدین آنها برای دریافت بن کارت‌های خرید کتاب الزامی است. همچنین، مدارسی که به صورت گروهی ثبت نام کرده اند برای دریافت بن کارت‌های دانش آموزان باید با در دست داشتن معرفی نامه رسمی از  طرف مدرسه، کارت شناسایی و لیست دانش آموزانی که برای بن کارت خرید کتاب ثبت نام کرده اند، به شعب بانک شهر مراجعه کنند.

گفتنی است، بن کارت‌های خرید کتاب دانش آموزی برای نخستین بار در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب از سوی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دانش آموزان اختصاص یافته است. این بن کارت‌های خرید کتاب که ثبت نام آن‌ها از سوی موسسه خانه کتاب انجام می‌شود، در بخش ناشران داخلی نمایشگاه قابل استفاده است و فقط در ایام برگزاری نمایشگاه اعتبار خواهد داشت.

بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «فردا برای برای خواندن دیر است...» از ۱۵ تا ۲۵ اردیبهشت در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار می‌شود. مجموعه شهر آفتاب در اتوبان خلیج فارس، روبه روی حرم مطهر امام خمینی (ره) قرار دارد.