نشست مشترک دانشگاه‌های شیراز و فرانسه

شیراز- نشست مشترك مسئولان پنج دانشگاه شهر تولوز Toulouse فرانسه با مسئولان دانشگاه شیراز برگزار و بر لزوم همکاریهای متقابل تاکید شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه شیرازف دكتر سيد علي اكبر صفوي قائم مقام رئيس دانشگاه شيراز در اين ديدار گفت: ما در دو دهه گذشته با دانشگاه های فرانسوی روابط بسيار خوبي داشته ايم و از اين كه دوباره اين فرصت ايجاد شده خوشحال هستیم.

وی در ادامه با اشاره به قدمت ۷۰ ساله دانشگاه شيراز به بيان گوشه ای از توانمندی ها و ظرفيت های اين دانشگاه بين المللی پرداخت.

قائم مقام رئيس دانشگاه شيراز اظهار داشت: با هدف گسترش ارتباطات علمي با ساير كشورها ، تفاهم نامه های متعددی ميان دانشگاه شيراز با دانشگاه هاي اروپايی و آسيايی منعقد شده است.

وی اظهار اميدواری كرد كه اين نشست زمينه انعقاد تفاهم نامه ميان دانشگاه شيراز با دانشگاه های شهر تولوز فرانسه را برای تبادل استاد و دانشجو، گذراندن دوره های كوتاه مدت، انجام پروژه های مشترك و استفاده از آزمايشگاه های پيشرفته فراهم کند.

دكتر صفوی از نوگشايی رشته زبان و ادبيات فرانسه به زودی در دانشگاه شيراز خبر داد و گفت: اميدواريم برای اين كار نيز همكاری متقابلی بين دانشگاه شيراز و دانشگاه های فرانسه شكل گيرد.

معاون برنامه ريزی و توسعه دانشگاه شيراز به راه اندازی مركز آموزش زبان فارسی به غيرفارسی زبانان در دانشگاه شيراز اشاره و خاطر نشان كرد: اين مركز زمينه  مناسبی را براي جذب دانشجويان غيرايراني فراهم ساخته است.

دكتر صفوی گفت: جذب دانشجويان خارجی و تدريس همه دروس به زبان انگليسي در دستور كار دانشگاه شيراز قرار دارد