نمایشگاه معرفی مشاغل در قزوین افتتاح شد

Proin consectetur vestibulum tellus eu tempor

قزوین- نمایشگاه معرفی مشاغل با حضور نجفی مشاور رئیس جمهور در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان افتتاح شد.

در این نمایشگاه بالغ بر ۱۰۲ غرفه برپا شده که ۵۰ غرفه در حوزه فنی و حرفه ای و کاردانش و ۵۲ غرفه نیز در حوزه نظری و ایستگاه علوم است.

نمایشگاه معرفی مشاغل ظهر دوشنبه همزمان با دومین روز از هفته بزرگداشت مقام معلم با حضور نجفی مشاور رئیس جمهور، فریدون همتی استاندار قزوین و جمعی از مسئولان استان در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی استان افتتاح شد.

سالار قاسمی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین در حاشیه این مراسم در گفتگو با اظهار کرد: در این نمایشگاه هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش استان با برپایی غرفه های متعدد نسبت به معرفی رشته های تحصیلی فنی و آثار دانش آموزان در این حوزه اقدام کرده اند.