آغاز ثبت نام آزمون زبان انگلیسی دانشگاه آزاد از امروز

ثبت نام آزمون زبان انگلیسی «ای پی تی» دانشگاه آزاد اسلامی از امروز ۱۳ اردیبهشت ماه آغاز می شود.

ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت ۱۴ امروز ۱۳ اردیبهشت ماه آغاز می شود و تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۲۰  اردیبهشت ماه  ادامه خواهد داشت.

این آزمون در روز جمعه ۳۱ اردیبهشت ماه  ۹۵ به طور همزمان در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، مشهد، اصفهان و اهواز و برای نخستین بار در شهر کرمان برگزار خواهد شد.

زمان دریافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت  ماه است.

داوطلبان می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی ENGLISH.IAU.AC.IR نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین از منابع و بودجه بندی سوالات این آزمون آگاهی یابند .

پس از برگزاری آزمون، کلید و سوالات از طریق سامانه یاد شده در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت.