شورای سیاست گذاری سما خراسان شمالی

با ابلاغ دکتر میرزاده ریاست شورای سیاستگذاری استانی سما به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرکز استان واگذار شد.

ریاست شورای سیاستگذاری استانی سما با ابلاغ و بخشنامه دکتر حمید میرزاده به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرکز استان واگذار شد. به گزارش خبرنگار آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بخشنامهای به معاونان دانشگاه در سازمان مرکزی، سازمان سما، روئسای واحدهای مرکز استان (دبیران هیات های امنای استان ها)، روئسای واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد : در راستای تقویت و توسعه مدارس و آموزشکده های سما و زمینه سازی برای استفاده ازامکانات فرهنگی، ورزشی، هنری و فناوری همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و رشد علمی و تربیتی دانش آموزان و دانشجویان سما و تاسیس مدارس و آموزشکدههای جدید به خصوص در مناطق محروم و مستعد، ریاست شورای سیاست گذاری استانی سما به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرکز استان واگذار میشود . رئیس این شورا زیر نظر رئیس سازمان سما و با حفظ استقلال این سازمان وظایف محوله را انجام خواهد داد . اجرا و برگزاری کلیه دورههای کاردانی دایر در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی پس از تصویب هیات امنای استانی به سازمان سما منتقل میشود و تمشیت امور آموزشی و فرهنگی آنها به مانند آموزشکده ها به عهده سازمان سما است. احکام جدید روسای شورای سما در استان توسط معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما برای مدت دو سال صادر میشود . بدین وسیله از زحمات روئسای پیشین شورای سیاست گذاری استانی سما قدردانی و توصیه میشود از حضور آنان به عنوان صاحبنظر در جلسات فصلی شورا استفاده به عمل آید . این بخشنامه به امضای سید احمد زرهانی رئیس سازمان سما و حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رسیده است .