سه شنبه, 18 تیر 1398 ساعت 00:00

کسب مقام دوم دانش آموزان سمائی در نادکاپ شریف

به گزارش روابط عمومی معاونت سما واحد بجنورد، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان بجنورد؛ طرح دانش آموزان میررضا بهادری و علیرضا نجف پور  دانش آموزان دبیرستان سما 5 بجنورد در رشته مهندسی ماشین های شیمیایی کمیکار رتبه دوم کشوری در ( chem-e-car)  مسابقات نادکاپ شریف را بدست آوردند.

طرح این دانش آموزان به مربی گری عبداحسن نامور در راستای طراحی، نوآوری، ابتکار و در نهایت تولید خودروهایی سازگار با محیط زیست با کمترین آلودگی و بیشترین کارایی ارائه شده است.

این دانش آموزان پایه یازدهم تیم هولستن همچنین توانستند مقام دوم مقطع متوسطه دوم را نیز در این مسابقات کسب کنند.

گفتنی است مسابقات ملی دانش آموزی نادکاپ 10 و 11 اسفند در دانشگاه صنعتی شریف تهران برگزار شد.