اختتامیه دوازدهمین جشنواره طرح قرآن در سما

به گزارش روابط عمومی معاونت سما به نقل از واحد مشهد، دوازدهمین جشنواره کشوری طرح قدس با حضور علیرضا منظری توکلی معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی در دارالقرآن کریم حرم مطهر رضوی مشهد مقدس بکار خود پایان داد.

حجت الاسلام وحید معتمدی معاون فرهنگی دانشجویی معاونت آموزش های عمومی و مهارتی و سروری مجد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد و ۲۵۰ دانش آموز قرآنی از تمامی مدارس سما کل کشور نیز در این مراسم حضور دارند.

در این مراسم از برگزیدگان رشته های قرائت، تجوید، حفظ و روخوانی قرآن کریم تقدیر شد.