آغاز به کار جشنواره طرح قرآن در سما

به گزارش روابط عمومی معاونت سما، حجت الاسلام  محمود حق به جانب دبیر شورای نظارت و هماهنگی و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد بجنورد گفت: جشنواره طرح قرآن در سما از امروز در مشهد مقدس آغاز به کار کرد.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی با بیان اینکه مسابقات استانی این جشنواره بهمن سال گذشته در بجنورد برگزار شد گفت : خانم ها مریم رحمانی و غلامی از بجنورد و شیروان، در رشته ترتیل به مرحله کشوری راه یافته اند.

وی افزود: مسابقات استانی این جشنواره 150 شرکت کننده اشت که از این بین 12 نفر در رشته های ترتیل، تفسیر، اذان، مداحی و انشاء نماز به مرحیه کشوری راه یافتند.

حجت الاسلام  حق به جانب اظهار داشت: هدف از برگزاری این جشنواره ترویج و پشتیبانی از فعالیت های قرن در دانشگاه ها و مدارس سما است.