دوازدهمین جشنواره طرح قران در سما

به گزارش روابط عمومی معاونت سما، حجت الاسلام  محمود حق به جانب دبیر شورای نظارت و هماهنگی و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد بجنورد گفت: دومین جلسه هماهنگی با سرپرستان و مربیان در خصوص جشنواره طرح قرآن  در سما برگزار شد.

وی افزود: این جلسه با هدف اعزام برگزیدگان به جشنواره طرح قران در سما در رشته های رشته های ترتیل، تفسیر، حفظ قرآن، مداحی، اذان و انشاء نماز که 16 و 18 ماه جاری در مشهد مقدس برگزار می شود تشکیل شد.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی افزود : همچنین در این جلسه برسی و تنظیم برنامه سالیانه با محوریت مسائل فرهنگی و آموزشی بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش انجام شد.

حجت الاسلام  حق به جانب خاطر نشان کرد: برنامه اصلی در سند تحول بنیادین، تربیت معلم و تامین منابع انسانی در تحول آموزش و پرورش است.

وی با بیان اینکه، مدرسه بهترین مکان برای انتقال اعتقادات و باور ها به به نسل جدید است گفت: تربیت دینی و اخلاقی یکی از مهمترین موارد این ساحت است.

رئیس مرکز آموزشی- فرهنگی سما در این جلسه تاکید کرد: مهمترین وظیفه مربیان و سرپرستان، فراهم کردن ساز و کار تربیت اسلامی در خوانواده و مدرسه است.