جشنواره طرح قرآن در سما

به گزارش روابط عمومی معاونت سما، حجت الاسلام  محمود حق به جانب دبیر شورای نظارت و هماهنگی و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد بجنورد از برگزاری اولین جلسه هماهنگی با سرپرستان و مربیان طرح قرآن در سما خبر داد.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی اظهار داشت: این جشنواره  از 16  لغایت 18 تیر، ماه جاری  ویژه دانش آموزان و مربیان سما از تمامی استان های کشور در مشهد مقدس برگزار می شود.

وی افزود : تعداد 12 نفر از بین دانش آموزان و 7 نفر از کارکنان سما از مرحله استانی به مرحله کشوری راه یافته اند.

رئیس مرکز آموزشی- فرهنگی سما بیان کرد: این مسابقات  با هدف ترویج قرآن بین دانش آموزان در رشته های ترتیل، تفسیر، حفظ قرآن، مداحی، اذان و انشاء نماز برگزار می گردد.