برگزاری جشنواره کشوری طرح قرآن در سما

به گزارش روابط عمومی معاونت سما، حجت الاسلام  محمود حق به جانب دبیر شورای نظارت و هماهنگی و رئیس مرکز آموزشی- فرهنگی سما واحد بجنورد از برگزاری طرح قرآن و عترت دانشجویان و کارکنان سما، از 16 الی 18 تیر، ماه جاری در مشهد مقدس خبر داد.

وی افزود این جشنواره در دو مرحله استانی و  کشوری برگزار می شود که مرحله استانی آن در نیمه دوم بهمن ماه سال 97 در بجنورد برگزار و تعداد 150 نفر شرکت کردند و تعداد 12 نفر از بین دانش آموزان و 7 نفر از کارکنان سما برگزیده  و به مرحله کشوری راه یافتند.

حجت الاسلام حق به جانب اظهار داشت: هدف از برگزاری این جشنواره ترویج و پشتیبانی از فعالیت های قرآن در دانشگاه ها و مدارس سما است.

گفتنی است این مسابقات در رشته های ترتیل، تفسیر، حفظ قرآن، مداحی، اذان و انشاء نماز برگزار می گردد.