رکاب زنی دانش آموزان سما

به گزارش روابط عمومی معاونت سما غلامرضا صبوری مدیر دبیرستان متوسطه اول سما گفت: دانش آموزان دبیرستان پویا روز جمعه  از مجتمع آموزشی- فرهنگی سما  به سمت پارک ملی بش قارداش رکاب زنی کردند.

وی افزود: برنامه ورزشی و تفریحی این دانش آموزان با شنا در استخر و پذیرایی همراه بود.

مدیر دبیرستان پویا با بیان اینکه دوچرخه سواری دانش آموزان یک هفته در میان برگزار می شود افزود: برنامه کوه نوردی نیز جمعه 31 خرداد از چهارراه 17 شهریور به سمت کوه باباموسی و پارک ملی باباامان انجام می شود.