آغاز کلاس های فوتبال آموزشکده سما

به گزارش روابط عمومی معاونت سما امین بشارت فر مسئول برگزاری کلاس های فوتبال آموزشکده سما گفت: شروع این کلاس ها از ششم تیر، ماه جاری است.

وی افزود: ساعات برگزاری این کلاس ها از 8 تا 9:30  صبح روزهای فرد به صورت موقت می باشد و ساعات تمرینات تغییر پیدا می کند.

بشارت فر با بیان اینکه این کلاس ها برای رده سنی 7 تا 16 سال می باشد گفت: محل انجام تمرینات در دهکده مقاومت بسیج برگزار می گردد.

این مقام مسئول اظهار داشت: از امکانات ورزشی این دوره می توان به زمین چمن مناسب، بهترین مربیان با سابقه بازی در لیگ های کشوری همراه با سرویس، تغذیه و لباس ورزشی مناسب  اشاره کرد.