یکشنبه, 10 دی 1396 ساعت 00:00

دانش‌آموز سما بجنورد در جشنواره پرسش مهر برگزیده شد

دانش‌آموز متوسطه دوم سما بجنورد در جشنواره پرسش مهر 18 رئیس‌جمهور در سطح شهرستان برتر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده سما بجنورد، محمد حصاری دانش‌آموزش متوسطه دوم از دبیرستان سما بجنورد در سال تحصیلی 96-97 موفق به کسب رتبه برگزیده در جشنواره پرسش مهر 18 رئیس‌جمهور شد و از سوی معاون پرورشی و تربیت‌بدنی آموزش‌وپرورش شهرستان بجنورد موردتقدیر قرار گرفت.

گفتنی است، محمد حصاری برای دومین سال موفق به کسب رتبه برگزیده در بخش مقاله در جشنواره پرسش مهر رئیس‌جمهور شده است.