سه شنبه, 16 آبان 1396 ساعت 00:00

کارگاه آموزشی نحوه ارتباط اولیا با فرزندان در دبیرستان سما بجنورد برگزار شد

کارگاه آموزشی نحوه ارتباط اولیا با فرزندان و مرحله عبور آنان از دوره نوجوانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده سما بجنورد، این کارگاه آموزشی با حضور دکتر جهانگیری در محل دبیرستان سما بجنورد برای اولیای دانش آموزان برگزار شد.

گفتنی است در این کارگاه آموزشی درباره تغییراتی که در سنین نوجوانی رخ می‌دهد که گاهی سبب گیجی، تردید، نگرانی و فقدان اعتمادبه‌نفس در نوجوانان می‌شود، صحبت شد.

همچنین درباره کنکور و عوامل پیشرفت تحصیلی و اضطراب این دوران دانش آموزان صحبت و راه‌کارهای لازم آموزش داده شد.

آخرین ویرایش در سه شنبه, 16 آبان 1396 ساعت 08:33